marți, 8 noiembrie 2011

Tricolorul - o cârpă pentru autorităţile române. Respect pentru Mihnea Blidariu


La fel ca şi ieri, când cu un grup de tineri a ocupat hotelul părăsit şi reprezentativ pentru Cluj - Continental, Mihnea Blidariu a avut cu el un tricolor şi mulţi ani în urmă, când, la un moment dat am locuit în aceeaşi cameră. Lui Mihnea şi celorlalţi care au protestat din Continental li s-au întocmit dosare penale. Dosare penale pentru tricolor.

Statul, în cârdăşie cu RMGC, vrea să şteargă pe pe faţa pământului Roşia Montană. Oamenii nu contează, s-a văzut asta clar şi ieri. Sau pe lacul de acumulare a cianurii vor pune şi ei un tricolor?

Cei din presă, majoritatea, au tăcut despre ocuparea hotelului Continental. Nu mă mir. Ruşine! "Capitalismul" la care au aderat ei e asemănător cu cel al lui Iuda.

***
Puteţi citi în Timpul Euro şi hârtia igienică, un articol cu legătură in-directă. Va urma şi un text cu legătură directă.

***
Textul lui Mihai Goţiu şi comunicatul protestatarilor

Un comentariu:

Scorchfield spunea...

Erau vremuri când un gol apăru și toți priveau prin dânsul: venise Revoluția, nu contează care, nu mai contează care!

Golul apăru simplu, când au decupat și au ars simbolul și cineva a venit repede să vestească Zorii noi, atunci toți au întins pe jos, ceea ce avea acum un gol și s-au căcat pe rând în dânsul - în gol!