sâmbătă, 16 februarie 2013

Cool Publika - Jocuri de noroc


Orașul are legile lui: scrise și nescrise. Are și misterele lui. Ne mișcăm prin el împleticindu-ne, ba mai cu avânt, ba împiedicați. N-avem timp să-l observăm. Voloc are timp pentru asta, el e instalatorul orașului. Îi repară țevile, îi montează antenele. Orașul e locul lui de joacă. Jocul lui Voloc se numește Cool Publika.


Luni - vineri, 23.45 Prezentator: Segiu Voloc

Cool Publika

Inițial, pentru Jocuri de noroc s-a filmat cu Andrei Dosa și Bogdan Coșa. Dar, nenoroc, s-a pierdut filmarea! E și un răspuns la întrebarea dacă au scriitorii noroc. Filmarea cu politicianul nu s-a pierdut. Ce să mai comentezi?

Jocuri de noroc aici. Vizionare plăcută!

2 comentarii:

JUCATORII ANONIMI CHISINAU spunea...

Emisiunea lui Voloc a fost relativ buna in contextul ca in Moldova, nimeni nu vorbeste de acest flagel grav, dar invitatul lui Voloc, Leo Fusu, a fost ca un ratacit, care a promovat fara dezinvoltura aceste jocuri satanice. Rusine Leo!!!

JUCATORII ANONIMI CHISINAU spunea...

Emisiunea a fost relativ buna in contextul ca in Republica Moldova nu se vorbeste deloc despre acest flagel grav, cum sunt jocurile de noroc, iar invitatul sau "bestial", Leonard Fusu, ce este un dependent de aceste jocuri, a promovat cu atat inversunare aceste jocuri satanice , ca imi era greatza de el, pacat de maicasa, ca e femeie normala parca!!!