duminică, 25 martie 2012

Ajutor

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com
25 martie 2012, 14:43

Un comentariu:

David spunea...

GABI ! NEAPĂRAT VOI PUBLICA DESPRE MAMA VOASTRĂ ! ȘI VOI SPERA DIMPREUNĂ CU VOI ȘI ALĂTUREA DE INIMILE VOASTRE CĂ ÎN LUMEA ASTA SE VOR AFLA OAMENI CU INIMĂ ȘI SUFLET SĂ FIȚI AJUTAȚI ! DOAMNE, AJUTĂ !